مجله کیت لاین

هزینه های راه اندازی رستوران
دسته بندی ها : آموزش

راه اندازی رستوران کاری بلند پروازانه است. بسیاری از افراد با رویای داشتن یک رستوران شروع به فعالیت می کنند اما به دلیل نداشتن تجربه کافی با شکست رو به رو می شوند. پس بهتر است قبل از شروع با افراد متخصص مشورت و یا در این زمینه به اندازه کافی مطالعه کرد.

راه اندازی رستوران کاری بلند پروازانه است. بسیاری از افراد با رویای داشتن یک رستوران شروع به فعالیت می کنند اما به دلیل نداشتن تجربه کافی با شکست رو به رو می شوند. پس بهتر است قبل از شروع با افراد متخصص مشورت و یا در این زمینه به اندازه کافی مطالعه کرد.

این رویا باید به واقعیت نزدیک باشد، زیرا کار رستوران از شغلهای سخت محسوب می شود. هدف نهایی، علاوه بر سرو غذای دلپذیر، کسب درآمد است، بنابراین برای تحقق بخشیدن به این رویا، باید از صرف هزینه های زیاد خودداری کنید.

با این حال، بسیاری از افراد در زمان راه اندازی رستوران از همان ابتدا بدون در نظر گرفتن تمامی موارد پول زیادی خرج می­کنند. ابتدا به میانگین ­­­هزینه ها مروری می اندازیم. متوسط هزینه ها برای راه اندازی یک رستوران بسته به کانسپت رستوران، تجهیزات رستوران، دکوراسیون و … متغیر است و نمی توان به عدد دقیقی اشاره کرد. در این بخش مجله کیت لاین به بررسی هزینه های افتتاح یک رستوران می پردازیم. 

بدون اینکه حساب بانکی تان را ببندید یک رستوران راه اندازی کنید

قبل از تصمیم گیری برای راه اندازی رستوران، محاسبه کنید که چه مقدار سرمایه باید هزینه کنید و برای هر بخش چه قدر تخصیص دهید. مثلا ممکن است بخواهید در تبلیغات بیشتر از بازسازی هزینه کنید.

می توانید بیشتر یا کمتر از آنچه برنامه ریزی کرده بودید هزینه کنید، اما برای شروع کار، در نظر گرفتن یک بودجه مناسب و حساب شده موفقیت شما را تضمین می کند.

هزینه راه اندازی رستوران

سئوال رایجی که عموما پرسیده می شود این است که راه اندازی رستوران چقدر هزینه در بر دارد؟

در ادامه مطلب، به این سئوال پاسخ داده می شود.

۱-انتخاب یک لوکیشن و مکان مناسب

مشخصا یک موقعیت مکانی خوب تاثیر زیادی در موفقیت یک رستوران دارد و این امر مستلزم هزینه بیشتر می باشد. انتخاب مکان به کانسپت رستوران نیز بستگی دارد.

۲-دکور و طراحی داخلی و تجهیزات رستورانی

می دانید که یک رستوران به تجهیزات آشپزخانه، مبلمان و دکوراسیون احتیاج دارد. تجهیزات آشپزخانه و مبلمان به ترتیب به اندازه آشپزخانه و سالن غذاخوری بستگی دارد. پس از مشخص شدن کانسپت و خط پخت نسبت به خرید تجهیزات اقدام نمایید. در این زمینه با متخصصان این صنعت مشورت کنید و فقط اقلام مورد نیاز را تهیه نمایید. برخی تجهیزات نیاز به کانال کشی هود و تاسیسات گازی و فاضلاب می باشند که بخش طراحی رستوران باید فضای مورد نیاز برای این دستگاه ها را در نظر بگیرند. سیستم تهویه و اگزاست از مواردی است که باید برای آشپزخانه در نظر گرفته شود تا بو به داخل سالن منتقل نشود.

۳-هزینه­ های قبل از افتتاح

باید برای مراسم افتتاحیه همه چیز مهیا باشد. همچنین یک دوره آموزشی و پیش افتتاحیه برای کارکنان لازم است.

۴-بازاریابی

این بخش دقیقاً به نوع رستوران بستگی دارد. بازار رقابت همیشه داغ است و بهتر است در این مورد با دقت و ظرافت تبلیغ کنید و یا با یک آژانس تبلیغاتی کار کنید.

۵- سرمایه گذاری

حتی اگر رستوران مورد توجه مردم قرار بگیرد، بازهم مدتی طول می­کشد تا در بین مردم جا بیفتد. برای رشد تدریجی فروش برنامه ریزی کنید سرمایه مورد نیاز حداقل شش ماه را پس انداز داشته باشید.

۶-طراحی فضای بیرون و نمای ساختمان

یک رستوران نه تنها فضای داخلی مناسبی باید داشته باشد بلکه فضای بیرون و طراحی نمای بیرون مخصوصا برای هر فصل نیز نقش موثری دارد.

۷-هزینه های ثبت مجوز

ثبت شرکت و هزینه های بیمه و قبضهای مختلف از جمله این هزینه هاست به همان میزانی که هزینه می کنید زمان بر است.

۸-خدمات حرفه ای

افرادی که تجربه راه اندازی رستوران ندارند و اولین بار است که دست به این کار می زنند نیاز به مشاور و راهنما دارند.

۹-تکنولوژی

داشتن یک دستگاه pos جهت نظم در حساب و خدمات سریع و یک صندوق حساب ضروری است.

 

مترجم مریم قنبری

 

بیشتر مطالعه کنید : راه اندازی رستوران در ۱۱ مرحله 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *