مجله کیت لاین

راه اندازی رستوران
دسته بندی ها : آموزش

اگر قصد راه اندازی رستوران دارید باید با فرصت و تمرکز کافی برنامه ریزی داشته باشید. در مقاله زیر نکاتی برای کمک به علاقمندان این شغل ارائه می شود تا هر آنچه که مورد نیاز است درباره راه اندازی رستوران در اختیار داشته باشند.

اگر قصد راه اندازی رستوران دارید باید با فرصت و تمرکز کافی برنامه ریزی داشته باشید. در مقاله زیر راهنمای کمک به علاقمندان به این شغل ارائه می شود تا هر آنچه که مورد نیاز است درباره راه اندازی رستوران در اختیار داشته باشند.

راه اندازی رستوران، دارای هیجان، زمان بر، و یکی از سخت ترین شغلهایی است که موفقیت در آن کمتر اتفاق می افتد و تقریبا ۶۰ درصد در سال اول با شکست مواجه می شوند. با گفتن این حرفها قصد نداریم انگیزه تان را از بین ببریم ولی می خواهیم برای رسیدن به موفقیت، شما را با این حرفه آشناتر و آگاهتر کنیم.

ابتدا به این پرسش پاسخ می دهیم که چرا اکثر رستورانها در این زمینه موفق عمل نمی کنند و با شکست مواجه می شوند؟ قبل از اینکه به آشپزی و تهیه غذا فکر کنید باید درباره تجهیزات آشپزخانه، چیدمان و طرح کلی آشپزخانه تا تهیه منو و انتخاب پرسنل برنامه ریزی کنید. در بلاگ کیت لاین با باید های مهم برای افتتاح رستوران موفق آشنا شوید. 

نکاتی برای راه اندازی رستوران موفق

۱-اهداف درستی را دنبال کنید

به عنوان صاحب رستوران استراتژی مورد نظرتان را با صرف وقت و هزینه پیاده کنید. اینکه ظاهر رستوران و دکور داخلی و بیرونی آن به چه صورت باشد؟ یا اینکه چه نوع تم و دکوراسیونی مد نظرتان است؟ کانسپت رستوران خود را قبل از راه اندازی رستوران به کمک کارشناسان و افراد با تجربه انتخاب کنید.

۲-لوکیشن و مکان مناسبی انتخاب کنید

در راه اندازی رستوران، انتخاب یک موقعیت مکانی خوب از هر آیتمی مهمتر است. باید مکانی را انتخاب کنید که شلوغ و پر رفت و آمد باشد، به راحتی در دسترس باشد، همچنین جای رشد و پیشرفت داشته و با بودجه شما نیز هماهنگ باشد. راه اندازی رستوران در مکانی که جای پارک به وفور یافت می شود یک امتیاز برای شما محسوب می گردد.

۳-منو را تست کنید

منویی برای کسب تجربه تهیه و در یک روز یه صورت امتحانی ارائه دهید. فقط دوستان نزدیک و اعضای خانواده را دعوت نکنید چون درآمدی از طرف آنها دریافت نمی کنید و از مهمانان نظرخواهی کنید. مهمانان باید صادقانه نظر خود را اعلام کنند. به رستورانهای دیگر سر بزنید و به منو و قیمت­ گذاری آنها نیز توجه کنید.

۴- نیروی کار استخدام کنید

برای شروع کار به چند نفر کارمند نیاز دارید؟ برخی از صاحبان رستوران مدیر خود را قبل از روز افتتاح استخدام می کنند، به موارد ضروری توجه کنید اینکه آیا به ماشین ظرفشویی نیاز دارید؟ چند آشپز؟ سرورها چطور؟ وقتی نیرویی استخدام می کنید وقت خود را برای آموزش آنها اختصاص دهید.

۵- از سرمایه گذاری و مدیریت وجه نقد اطمینان حاصل کنید

مانند سایر شغلها این حرفه نیز به سرمایه گذاری نیاز دارد. لازم است سه صندوق سرمایه گذاری در نظر بگیرید. صندوق اول صرف هزینه برای یکبار خرید، مانند خرید تجهیزات رستوران، صندوق دوم برای پوشش هزینه های رستوران حداقل برای شش ماه و صندوق سوم برای هزینه های شخصی حداقل به مدت شش ماه. همچنین برای مدتی طولانی هزینه های بدون درآمد را در نظر بگیرید. در قسمت تامین مواد اولیه از لاینهایی خرید کنید که قیمت مناسبتری پیشنهاد می دهند.

۶- موقعیت بازار را حفظ کنید

این برنامه شامل بازاریابی و شناخت بازار است. رقبا و منابع تامین مواد اولیه را شناسایی و اطلاعات لازم را جمع آوری کنید و موقعیت خود را در بازار حفظ کنید. به مشتریهای تکراری دل نبندید و تلاش خود را برای بازاریابی ادامه دهید تا درآمدتان کم نشود. فراموش نکنید که زمان بندی در این کار نقش کلیدی دارد سعی کنید در شبکه های اجتماعی حضور پررنگی داشته باشید. آگهی تبلیغاتی چاپ کنید و در نمایشگاهها و ایونتها شرکت نمایید و سمپل ارائه دهید، پیشنهاد تخفیف به مشتریان جدید بدهید و از رسانه های اجتماعی برای تبلیغات بهره مند شوید.

بنابراین برای صاحب یک رستوران هیچ چیز بهتر از اداره و مدیریت درست یک رستوران نمی تواند باشد. صاحب یک رستوران باید با سخت کوشی و برنامه ریزی بتواند رستورانی را راه اندازی کند که برای مشتریان جذاب و آماده ارائه بهترینها باشد.

مترجم : مریم قنبری

 

خواندن این بلاگ را از دست ندهید: راه اندازی آسان رستوران با طی کردن ۱۱ مرحله 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *